У Генічеську активісти вилучили триколор з адмінбудівлі окупантів

У Генічеську активісти вилучили триколор з адмінбудівлі окупантів

Фото
Укрінформ
На ТОТ Херсонщини, у місті Генічеськ, активісти руху «Жовта стрічка» вилучили триколор з адмінбудівлі окупантів та поширили патріотичні постери із закликом ігнорувати «вибори».

Про це рух «Жовта стрічка» повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Окупанти розпочали фейкові вибори на тимчасово окупованому лівому березі Херсонщини. Активісти руху «Жовта стрічка» у Генічеську вилучили триколор з адмінбудівлі окупантів», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що активісти руху спротиву також спалили «брехливу агітку рашистів» та поширили патріотичні постери із закликом ігнорувати «вибори» окупантів.

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ Херсонщини під час так званого попереднього голосування на «президентських виборах» спостерігається мінімальна активність.

Читайте також: На окупованій Херсонщині активісти руху спротиву спалили триколор

У Новій Каховці на тимчасово окупованій території Херсонщини українці поширюють постери із закликом ігнорувати «вибори» президента РФ та знищують російські пропагандистські видання.

«Жовта стрічка» створила «Бойкот.Бот», де кожен, хто живе в окупації, може дізнатись про ефективні та безпечні методи ігнорування так званих виборів.

Рух спротиву закликає ігнорувати та бойкотувати фейкові президентські вибори окупантів на тимчасово окупованих територіях України.

17 березня у РФ відбудуться президентські вибори. Російська центральна виборча комісія ухвалила рішення, що голосування на виборах президента Росії відбудеться також на тимчасово окупованих територіях України.

Фото: рух опору «Жовта Стрічка»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-