Ernest Airlines літатиме з Харкова до Мілана й Рима

Ernest Airlines літатиме з Харкова до Мілана й Рима

Укрінформ
Лоукостер Ernest Airlines відкриває пряме сполучення з Міланом і Римом з аеропорту «Харків».

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі аеропорту.

«Міжнародний аеропорт «Харків», що входить до групи DCH Олександра Ярославського, наступного року відкриє пряме регулярне сполучення з італійськими містами Рим і Мілан. Довгострокова угода, підписана аеропортом з лоукост-перевізником Ernest Airlines, передбачає, що виконання рейсів розпочнеться з 21 березня 2019 року», - зазначається в повідомленні.

Прес-служба аеропорту «Харків» також інформує, що 19 жовтня відбулася офіційна зустріч президента авіакомпанії Шаді Ель Танніра з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличною, на якій обговорювали питання початку роботи Ernest Airlines в регіоні.

«Пряме авіасполучення з Римом і Міланом стане чудовим подарунком як для туристів, так і для представників бізнесу. Італійський лоукостер поповнить ряди авіакомпаній, які літають з аеропорту «Харків», і це, поза сумнівом, сприятиме розширенню нашої маршрутної мережі», - повідомив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ».

У свою чергу, в Ernest Airlines підкреслюють, що Харків був обраний завдяки його стратегічному розташуванню в густонаселеному східному регіоні України, де відзначається високий попит на перельоти до Італії. Звідси українці часто літають туди на відпочинок, роботу, до родичів і друзів, а багато італійців ведуть бізнес в Україні. 

«Відкривши два нові маршрути з Харкова, ми відзначаємо нову й дуже важливу главу в історії авіакомпанії. Наша робота в Україні розпочалася із запуску рейсів зі Львова рік тому і пізніше з Києва. Для українців стали доступними сім напрямів в Італію, а тепер ми продовжуємо розширення рейсами з Харкова до Рима і Мілана», - сказав Шаді Ель Таннір.

Читайте також: З Києва відкрили новий рейс до Рима

Вартість квитків, включаючи податки й ручну поклажу, становитиме від 45 євро в один бік. Перельоти з Харкова в Італію по четвергах, п'ятницях і неділях здійснюватимуть нові літаки Airbus A320 з 180 посадочними місцями. Квитки можна буде придбати вже з наступного тижня — після 22 жовтня — на сайті flyernest.com, в туристичних і квиткових агентствах.

Компанія Ernest Airlines заснована 2015 року групою шведських і італійських інвесторів. У 2017 році авіакомпанія отримала сертифікат європейського авіаційного оператора, в червні почала здійснювати рейси з Італії. Парк лайнерів включає літаки Airbus A319 і A320.

Міжнародний аеропорт «Харків» (http://hrk.aero/) - один із ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, - Wizz Air, Turkish Airlines, Georgian Airlines, SkyUp, JoinUp, FlyDubai та інші.

Фото: behance.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-