Пошта та стрічка новин Ukr.net із ночі недоступні для користувачів

Пошта та стрічка новин Ukr.net із ночі недоступні для користувачів

Укрінформ
Реєстратор доменних імен Network Solutions вночі з невідомих причин відключив домен Ukr.net. Користувачі втратили доступ до стрічки новин Ukr.net та електронної пошти @ukr.net.

Як передає Укрінформ, про це повідомив офіційний канал порталу Ukr.net у Телеграмі.

"Сьогодні вночі, о 01:35, реєстратор доменних імен Network Solutions, раптово і без будь-яких попереджень заблокував домен ukr.net. У результаті інтернет-користувачам стали недоступні стрічка новин Ukr.net та електронна пошта @UKR.NET", - ідеться у повідомленні.

В Укрнеті заявили, що вирішити проблему через службу підтримки реєстратора не вдалося.

"Сподіваємося, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора", - зазначили в компанії.

Також вони звернулися з проханням по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової.

Читайте також: У Facebook та Instagram стався глобальний збій

"Нам прикро, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі Ukr.net та користуються поштою @ Ukr.net, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитися. В цьому нам допомагають багато небайдужих людей", - наголосили в компанії Ukr.net.

Там запевнили, що ці складнощі тимчасові, і незабаром пошта @UKR.NET і новинна стрічка на порталі UKR.NET знову запрацюють.

Як повідомляв Укрінформ, 18 лютого російські хакери здійснили атаку на низку відомих українських медіа, фахівці вже досліджують цей інцидент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-