Oppo представила новий смарт-годинник

Oppo представила новий смарт-годинник

Укрінформ
Китайська компанія Oppo представила новий смарт-годинник Oppo Watch X.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє GizmoChina.

Сам годинник має 3,6-сантиметровий AMOLED-дисплей (активна матриця на органічних світлодіодах), який захищено сапфіровим склом, щоб уникнути подряпин і пошкоджень.

Роздільна здатність екрана пристрою, з яким можна пірнати на глибину до 50 метрів, становить 466×466 пікселів, а його яскравість дорівнює 1 000 ніт.

Смарт-годинник працює на базі процесора Snapdragon W5 Gen 1, який забезпечує високу продуктивність і енергоефективність акумулятора.

Процесор поєднується з 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ внутрішньої пам’яті.

Що стосується програмного забезпечення, то «розумний» годинник поставляється з Wear OS 4, яка надає користувачам доступ до Google Play і сторонніх додатків.

Читайте також: Google анонсував дату презентації нових смартфонів Pixel і смарт-годинника

Oppo Watch X має доступ до таких функцій, як Google Assistant, Google Wallet, Google Maps, Calendar, телефонні сповіщення та сповіщення про повідомлення, Bluetooth-дзвінки, компас тощо.

Також пристрій пропонує моніторинг, який включає відстеження пульсу, кисню в крові та відстеження стресу.

Oppo Watch X хвалиться акумулятором на 500 міліампер за годину, якого вистачає на 100 годин роботи в стандартному режимі Smart. При інтенсивному використанні годинник працюватиме близько 48 годин. Також є режим енергозбереження, який продовжує час автономної роботи до 12 днів.

Зазначається, що за 10 хвилин зарядки Oppo Watch X працюватиме додаткові 24 години.

Вартість одного екземпляра становить 295 доларів США.

Читайте також: Суд заборонив Apple продавати годинники з датчиком кисню в крові

Як повідомляв Укрінформ, на виставці Mobile World Congress 2024 в іспанській Барселоні китайська компанія Oppo представила Oppo Air Glass 3 - прототип окулярів із доповненою реальністю (AR) та з голосовим помічником зі штучним інтелектом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-