Instagram і Threads більше не рекомендуватимуть користувачам політичний контент

Instagram і Threads більше не рекомендуватимуть користувачам політичний контент

Укрінформ
Соцмережі Instagram і Threads більше не будуть рекомендувати користувачам соціальних мереж політичний контент.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Engadget.

За словами керівника Instagram Адам Моссері, користувачі бачитимуть політичний вміст лише з тих облікових записів, на які вони підписалися, але самі соцмережі Instagram і Threads більше не будуть «проактивно просувати» такі публікації.

Читайте також: Meta обмежить можливість надсилати повідомлення неповнолітнім

Ця зміна, яку впровадять «протягом наступних кількох тижнів», буде застосована до загальнодоступних облікових записів у місцях, де алгоритми рекомендацій Meta рекомендують зміст або публікації, зокрема, Reels і Explore в Instagram, а також в пропозиціях користувачам у Threads.

При цьому Моссері не уточнив, як Meta визначатиме, що вважатиметься «політичним вмістом». Однак речник Meta зазначив, що це включатиме теми, пов’язані з виборами, і соціальні питання.

«Наше визначення політичного вмісту – це контент, який стосується тем, пов’язаних з урядом чи виборами; наприклад, пости про закони, вибори чи соціальні теми. Ці глобальні проблеми є складними та динамічними, а це означає, що це визначення буде змінюватися, оскільки ми продовжуємо співпрацювати з людьми та спільнотами, які використовують наші платформи та зовнішніх експертів для вдосконалення нашого підходу», – сказав речник Meta.

Читайте також: Meta видалила у Facebook та Instagram акаунти верховного лідера Ірану

Як повідомляв Укрінформ, компанія Meta, яка володіє Facebook, Instagram та Threads, заявила, що планує позначати всі зображення на своїх платформах соціальних мереж, які були створені за допомогою штучного інтелекту (ШІ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-