Мінцифри на Diia Summit представить кілька нових послуг

Мінцифри на Diia Summit представить кілька нових послуг

Укрінформ
Під час першого від початку повномасштабної війни Diia Summit Міністерство цифрової трансформації представить українцям низку нових цифрових послуг.

Про це в інтерв’ю 24 каналу розповів віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Ми будемо презентувати кілька нових послуг, і вони досить проривні», - сказав Федоров.

Зокрема, віцепрем'єр анонсував оновлення послуги внесення змін про ФОП, яка стане автоматичною. Також буде запущено модернізований процес отримання кваліфікаційних документів моряка.

Крім того, презентують на форму і послугу єПідприємець - комплексний сервіс, який об'єднує 8 послуг для бізнесу і дозволяє отримувати їх за однією заявою.

Спільно з Міністерством внутрішніх справ запускається послуга з перереєстрації авто.

Читайте також: Федоров анонсував проєкти цифровізації, які будуть здійснені найближчим часом

«А ще у нас буде оновлення дизайну Дії. Ми давно цього не робили, і це буде, напевно, перше таке велике оновлення. У Дії дуже багато нових послуг, тому потрібно зробити інтерфейс більш зручним для користувачів», - додав Федоров.

Як повідомлялося, Україна готова ділитися досвідом диджиталізації зі стратегічними партнерами, зокрема щодо застосунку «Дія». 

Фото: Мінцифри

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-