У Китаї представили підводний робот-дрон зі штучним інтелектом

У Китаї представили підводний робот-дрон зі штучним інтелектом

Фото, відео
Укрінформ
Китайська компанія Qysea Technology презентувала новий підводний робот-дрон зі штучним інтелектом під назвою FIFISH E-GO.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє InceptiveMind.

E-GO є одним із найпотужніших підводних роботів на ринку.

Він універсальний і може виконувати складні місії в різноманітних підводних середовищах і застосуваннях.

Зазначається, що робот-дрон має унікальну систему заміни батарей, яка дозволяє користувачам швидко міняти батарейки, не вимикаючи пристрій. Акумулятор повинен забезпечувати хороші 2,5 години роботи на одному заряді. Він також має функцію швидкої зарядки, яка може досягти 90% місткості всього за 50 хвилин.

Потужні кільцеподібні двигуни FIFISH E-GO дозволяють пристрою розвивати підводну швидкість понад 5,6 км за годину, зберігаючи міцну стійкість до підводних течій.

Читайте також: Китай вивів у космос ще один супутник зі штучним інтелектом

FIFISH E-GO поставляється з власно розробленою функцією AI Vision Lock від QYSEA, яка полегшує адаптивну стабілізацію та фіксацію цільових об’єктів під водою одним дотиком до екрана керування.

Ця функція в поєднанні з ШІ-алгоритмом фільтрування автоматично оптимізує візуальні ефекти, щоб забезпечити чіткіші підводні кадри для професійних завдань підводного моніторингу в різних секторах, включаючи аквакультуру, пошук і порятунок.

FIFISH E-GO доступний за ціною 6 499 доларів США.

Читайте також: Вчені розробили лазер зі штучним інтелектом, який зчитує частоту серцевих скорочень

Як повідомляв Укрінформ, британська компанія Blue Ocean Seismic Services (Boss) заявила про успішні випробовування підводного дрона у Північному морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-