В OpenAI заявили, що Альтман повернеться на посаду гендиректора

В OpenAI заявили, що Альтман повернеться на посаду гендиректора

Укрінформ
Компанія OpenAI заявила, що поверне Сема Альтмана на посаду СЕО і призначить нових членів ради директорів.

Про це компанія повідомила у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Ми досягли принципової згоди щодо повернення Сема Альтмана в OpenAI як генерального директора з новим початковим складом правління, який включатиме Брета Тейлора (голова), Ларрі Саммерса та Адама ДʼАнджело», – йдеться у дописі.

Сам Альтман також прокоментував це рішення.

«Я люблю OpenAI, і все, що я робив за останні кілька днів, було спрямоване на те, щоб зберегти цю команду та її місію разом. Коли я вирішив приєднатися до Microsoft, було зрозуміло, що це найкращий шлях для мене та команди. Завдяки новій раді директорів та підтримці Сатьї Наделли, я з нетерпінням чекаю повернення до OpenAI та розвитку нашого міцного партнерства з Microsoft», - написав він в соцмережі Х.

Читайте також: OpenAI анонсувала новий інструмент для створення чат-ботів

Як повідомлялося, Рада директорів компанії штучного інтелекту OpenAI звільнила Сема Альтмана з посади генерального директора через втрату впевненості в його здатності керувати компанією.

У компанії заявили, що Альтман не був «послідовно відвертим у своїх комунікаціях», що перешкоджає його здатності виконувати свої обов’язки.

20 листопада компанія Microsoft заявила, що наймає на роботу колишнього генерального директора OpenAI Сема Альтмана та співзасновника Грека Брокмана.

Читайте також: Apple, Disney та IBM призупинять рекламу на X після антисемітського твіту Маска

Після цього майже всі співробітники OpenAI погрожували звільнитися услід за колишнім гендиректором Семом Альтманом і перейти до Microsoft, якщо чинне керівництво компанії не подасть у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-