У WhatsApp скоро може змінитися користувальницький інтерфейс

У WhatsApp скоро може змінитися користувальницький інтерфейс

Укрінформ
Попри постійне впровадження нових функцій у свій месенджер, розробники WhatsApp не змінювали його користувальницький інтерфейс упродовж багатьох років, однак очікується, що в одному з майбутніх оновлень клієнт отримає довгоочікуваний редизайн.

Про це передає Укрінформ із посиланням на wccftech.

Новий інтерфейс у WhatsApp був виявлений у бета-версії месенджера для Android. Перше, що відразу впадає в очі – панель вкладок тепер внизу, як на iPhone. В панелі залишаться вкладки "Статус", "Дзвінки" і "Чати", а також з'явиться розділ "Спільноти".

Читайте також: У WhatsApp з‘явилася функція демонстрації екрана під час відеодзвінків

У верхній частині в розділі "Чати" з'явилися фільтри, при натисканні яких будуть показані відповідні листування – це "Всі", "Непрочитані", "Особисті" і "Бізнес". Колір фону цієї області і верхнього рядка теж зміниться з темно-зеленого на білий. Ці зміни призводять до того, що додаток виглядає більш схожим на інтерфейс iPhone.

Читайте також: Жодному месенджеру не можна довіряти секретну інформацію - експерт

Наразі немає точної дати випуску, коли оновлений інтерфейс WhatsApp стане доступним для всіх користувачів, але бета-програма є загальнодоступною, тому очікуваний реліз не затягнеться.

Незабаром в месенджері також має з'явитися підтримка декількох акаунтів на одному пристрої та можливість закріплювати повідомлення в особистих листуваннях і чатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-