Tesla платить $20 тисяч на рік за верифікацію всіх своїх акаунтів у соцмережі X – ЗМІ

Tesla платить $20 тисяч на рік за верифікацію всіх своїх акаунтів у соцмережі X – ЗМІ

Укрінформ
Виробник електрокарів Tesla витрачає близько 20 тис. дол. на рік за верифікацію всіх своїх акаунтів у соцмережі X (колишній Твіттер), яка також належить Ілону Маску.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Electrek.

Соціальна мережа X стягує 1 тис. американських доларів на місяць для верифікації основного облікового запису організації на платформі, а потім ще по 50 дол. на місяць для кожного іншого «афілійованого облікового запису».

За даними журналістів, Tesla має 13 облікових записів, пов’язаних з обліковим записом перевіреної організації Tesla.

Це означає, що Tesla платить 1650 дол. на місяць, або приблизно 20 тис. дол. на рік, – щоб мати всі верифіковані акаунти в X.

Зазначається, що Tesla створила кілька нових облікових записів, які вимагають додаткових 50 дол. на місяць для кожного аспекту свого бізнесу після того, як Маск придбав Твіттер і запустив цю нову платну функцію підписки для верифікації.

Так, Tesla запустила новий обліковий запис «Tesla North America» минулого місяця, новий обліковий запис «Tesla Europe» у січні, новий обліковий запис «Tesla AI» у травні, новий обліковий запис «Tesla Megapack» у січні та новий обліковий запис «Tesla Optimus» теж у січні.

Читайте також: У Tesla змінився фіндиректор

Ця стратегія є унікальною для компанії в X, оскільки Tesla керує лише одним офіційним обліковим записом на інших платформах соціальних мереж, таких як Instagram і Youtube, якими Маск не володіє.

Як повідомляв Укрінформ, двоє колишніх співробітників Tesla стояли за витоком даних щодо особистої інформації понад 75 тис. осіб, включаючи персонал.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-