General Motors представив новий позашляховик

General Motors представив новий позашляховик

Фото
Укрінформ
GM Korea Co., південнокорейський підрозділ General Motors Co., випустив оновлений компактний позашляховик Trailblazer у Південній Кореї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

Згідно з інформацією компанії, оновлений Trailblazer оснащений 1,35-літровим бензиновим двигуном E-Turbo.

Автомобіль доступний у двох комплектаціях —з ефективною безступінчатою коробкою передач VT40 та з дев’ятиступінчатою автоматичною коробкою передач Hydramatic.

Trailblazer продаватиметься за початковою ціною у 27 мільйонів вон (21 000 доларів США), а ціни можуть сягати 31 мільйона вон залежно від додаткових опцій.

Зазначається, що Trailblazer має ту саму платформу, що й невеликий позашляховик Buick Encore GX. Бренд Buick є частиною детройтського автовиробника General Motors.

«Надійність є основою для позашляховиків. Ці транспортні засоби повинні бути розроблені для складних умов, таких як бездоріжжя, перевезення важких вантажів, довгих поїздок і іноді проїзду сотень кілометрів без допомоги технічного обслуговування. Створити надійний автомобіль, у якому клієнти почуватимуться впевнено під час водіння в таких умовах, принципово», — заявив президент і генеральний директор GM Korea Роберто Рампель.

Читайте також: Hyundai представив потужний спортивний електрокар

Як повідомляв Укрінформ, німецька компанія Automobili Pininfarina представила новий повністю електричний гіперкар під назвою Battista Edizione Nino Farina.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-