Фотобанк Shutterstock придбав Giphy за $53 мільйони

Фотобанк Shutterstock придбав Giphy за $53 мільйони

Укрінформ
Компанія Meta продала Giphy, онлайн-бази даних і пошукової системи, яка дозволяє користувачам шукати та ділитися анімованими GIF-файлами, компанії Shutterstock, за 53 мільйони доларів США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

Meta заявила у вівторок, 23 травня, що продає Giphy, бізнес, який вона придбала в листопаді 2021 року приблизно за 315 мільйонів доларів, проте британський регулятор заборонив їй завершити цю покупку в 2022 році.

Компанія Shutterstock, що надає високоякісні ліцензовані фотографії, ілюстрації, 3D-моделі, відео та музику користувачам і брендам у всьому світі, заплатить за Giphy готівкою.

Виконавчий директор Shutterstock Пол Хеннессі зазначив, що придбання стало «захоплюючим наступним кроком на шляху Shutterstock як творчої платформи».

Читайте також: У Meta почали тестувати рекламні інструменти на основі штучного інтелекту

Як повідомляв Укрінформ, Управління з питань конкуренції та ринку Великої Британії (СМА) зобов’язало компанію Meta продати Giphy, онлайн-бази даних і пошукової системи, яка дозволяє користувачам шукати та ділитися анімованими GIF-файлами.

Причиною свого рішення регулятор назвав «можливе зменшення конкуренції між платформами соціальних мереж, і збільшення і без того значний вплив Meta на ринку».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-