Twitter звинуватив Microsoft у несанкціонованому використанні даних

Twitter звинуватив Microsoft у несанкціонованому використанні даних

Укрінформ
Компанія Twitter заявила, що корпорація Microsoft порушила угоду про використання даних соціальної мережі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Адвокат власника Twitter Ілона Маска висунув звинувачення у "несанкціонованому" використанні інформації Twitter з боку Microsoft, включаючи передачу даних державним установам без дозволу в деяких випадках.

У листі гендиректору Microsoft адвокат Маска попросив корпорацію провести аудит використання контенту Twitter. Згідно з угодою, соціальна мережа встановлює ліміти на використання свого інтерфейсу прикладного програмування (API) для всіх розробників.

"Попри ці обмеження, додатки Microsoft зверталися до API Twitter понад 780 мільйонів разів і вилучили понад 26 мільярдів твітів лише у 2022 році", - йдеться в листі.

Читайте також: Маск оголосив ім`я нового гендиректора Twitter

Представник Microsoft повідомив, що в четвер компанія отримала запит від юридичної фірми, яка представляє інтереси Twitter, з деякими питаннями щодо попереднього використання безкоштовних API Twitter.

"Ми розглянемо ці питання і відповімо на них належним чином. Ми очікуємо продовження нашого довгострокового партнерства з компанією", - сказав представник компанії.

Варто зазначити, що звинувачення Twitter пролунали в той час, коли Ілон Маск конфліктує з Microsoft через свою платформу штучного інтелекту.

Як повідомляв Укрінформ, корпорація Microsoft вирішила цього року заморозити зарплати працівникам, які задіяні у повному робочому дні, щоб допомогти компанії впоратися з макроекономічними коливаннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-