Мінцифри підписало меморандум з Techosystem для розвитку ІТ-індустрії

Мінцифри підписало меморандум з Techosystem для розвитку ІТ-індустрії

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації і об’єднання технологічних компаній України Techosystem підписали меморандум про співробітництво для розвитку ІТ-індустрії.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Мінцифри.

«Метою меморандуму є розвиток стартап-екосистеми та інноваційної інфраструктури, а також становлення України як одного із цифрових лідерів Європи. Серед спільних проєктів Techosystem та Мінцифри – представлення українських стартапів на масштабній конференції SelectUSA Summit», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна наблизилась до мобільного роумінгу з ЄС – Мінцифри

У міністерстві нагадали, що Techosystem — це об’єднання технологічних компаній України, що зміцнюватиме зусилля галузі, а також інтегрує провідні українські продуктові та сервісні компанії, інвестиційні офіси, акселератори та бриджингові організації.

Techosystem створено з ініціативи компаній Brise Capital, Center42, Genesis, Sigma Software, Ukrainian Bridge, Vacuum Deep Tech Acceleration та Міністерства цифрової трансформації України. Партнерами стали Qollabe, Genesis, Sigma Software та Techiia.

Читайте також: Мінцифри і Держстат створюють аналітичну платформу для управлінських рішень

Як повідомлялося, Міністерство цифрової трансформації оприлюднило попередній варіант Стратегії розвитку екосистеми інновацій в Україні. За результатами обговорення будуть внесені зміни, які сформують фінальну версію програми технологічних змін у нашій державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-