Alibaba продемонстрував власну модель штучного інтелекту

Alibaba продемонстрував власну модель штучного інтелекту

Укрінформ
Китайський технологічний гігант Alibaba Group Holding Ltd у вівторок продемонстрував свою генеративну модель штучного інтелекту (ШІ) і заявив, що найближчим часом вона буде інтегрована в усі додатки компанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Під час відзнятої демонстрації велика мовна модель ШІ під назвою «Tongyi Quianwen», що у перекладі означає «правда з тисячі запитань», складала листи-запрошення, планувала маршрути поїздок і консультувала покупців щодо вибору косметичних товарів.

Спочатку «Tongyi Quianwen» буде інтегровано в Ding Talk – додаток Alibaba для обміну повідомленнями на робочому місці. Його можна буде використовувати, щоб підсумувати нотатки зустрічі, писати електронні листі і проєкти ділових пропозицій.

Читайте також: Понад тисяча експертів закликають призупинити розробку систем зі штучним інтелектом

Мовна модель також буде додана до Tmall Genie, голосового помічника Alibaba.

Хмарний підрозділ китайського інтернет-гіганта планує відкрити «Tongyi Quianwen» і для клієнтів, щоб вони могли створювати власні індивідуальні великі мовні моделі. Реєстрація охочих розпочалась у п’ятницю.

Як повідомляв Укрінформ, Американська компанія OpenAI, яка створила чат-бот ChatGPT, оголосила про посилення заходів безпеки інтерактивного продукту на основі штучного інтелекту, щоб захистити конфіденційність користувачів та дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-