Укрзалізниця запускає модернізований інклюзивний електропоїзд із Львова до Рівного

Укрзалізниця запускає модернізований інклюзивний електропоїзд із Львова до Рівного

Фото
Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» модернізувало інклюзивний електропоїзд, який із 28 березня почне курсувати маршрутом Львів – Рівне – Львів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу УЗ у Телеграмі.

"Черговий капітально модернізований інклюзивний електропоїзд відзавтра курсуватиме маршрутом №804/803/806/805 Львів — Рівне — Львів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що потяг №806/805 відправлятиметься зі Львова щоденно, крім суботи, о 16:35, і прибуватиме до станції Рівне о 19:25. Зворотно поїзд відправлятиметься щоп'ятниці та неділю о 13:20 і прибуватиме до Львова о 16:10.

В той час потяг №804/803 відправлятиметься зі Львова щоп'ятниці та неділю о 9:50 і прибуватиме до Рівного о 12:40. Зворотно він їхатиме щоденно, крім субот, о 6:45 і прибуватиме до Львова о 9:35.

Читайте також: Укрзалізниця запускає поїзд Львів - Краматорськ

Як повідомлялось, АТ «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на поїзди з відправкою після 26 березня, що курсують в рахівському напрямку, а також на дільницях Фастів – Козятин та Одеса – Подільськ.

Продаж на дати після 26 березня був закритий через зміну графіків в результаті планових ремонтів інфраструктури на вказаних дільницях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-