Рятувальні роботи у Запоріжжі завершили – 34 постраждалих, серед них три дитини

Рятувальні роботи у Запоріжжі завершили – 34 постраждалих, серед них три дитини

Фото, відео
Укрінформ
В Запоріжжі внаслідок російської атаки, яка сталася вдень, постраждали 34 людини, серед них - троє дітей

Про це в Телеграмі повідомляє глава МВС Ігор Клименко, передає Укрінформ.

"Рятувальники ДСНС України витягли з-під завалів 6 людей та ліквідували пожежу в 2 багатоповерхівках. Постраждали 34 особи. 29 госпіталізовані, з них 3 дітей. На жаль, одна людина померла в лікарні", - повідомив він.

За словами Клименка, завдяки швидкій та організованій роботі рятувальників, працівників комунальних служб та волонтерів вдалось мінімізувати кількість жертв цього страшного злочину з боку рф.

Читайте також: Ракетна атака на Запоріжжя: що відомо

Своєю чергою в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв написав у Телеграмі, що внаслідок російської атаки, яка сталася вдень, пошкоджено понад триста квартир.

"На цей час відомо, що, окрім двох багатоповерхівок, які отримали значні пошкодження і в яких постраждало 34 квартири, ушкодження від вибухової хвилі отримали також вікна і балкони ще 12-ти прилеглих будинків. Загалом пошкодження різного ступеню отримали понад триста квартир", - написав він.

Наразі пошуково-рятувальні роботи та слідчо-оперативні дії біля постраждалих будинків завершено.

Читайте також: росія дістане політичну і військову відповідь за атаки на Запоріжжя і Київщину – Президент

В мерії також додали, що пʼяти людям, які звернулися за допомогою щодо розселення, влада надала місця у модульному містечку та в одному з шелтерів.

Сьогодні у відновлювальних роботах були задіяні фахівці та техніка міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, «Запоріжремсервісу», «Водоканалу», «Запоріжміськсвітла», «ЕЛУАШу», «Міських теплових мереж». Завтра роботи продовжаться.

Як повідомлялося, росіяни завдали удару по житловому дев'ятиповерховому будинку у Запоріжжі. За інформацією голови Запорізької ОВА Юрія Малашка, постраждали 33 людини, одна - загинула.

Читайте також: На місці ракетного удару рф у Запоріжжі працює понад 60 рятувальників

За попередніми даними, російська армія вдарила по будинку з РСЗВ "Торнадо-С".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-