Школярі з Луганщини отримають 160 ноутбуків від Фундації Олени Зеленської

Школярі з Луганщини отримають 160 ноутбуків від Фундації Олени Зеленської

Фото
Укрінформ
Фундація Олени Зеленської передає 160 ноутбуків для школярів із Луганської області.

Про це дружина Президента Олени Зеленська повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Фундація передає 160 ноутбуків через Восток SOS. Половина з них вже допомагає в навчанні. Інша частина гаджетів готується до відправки. Ми й надалі продовжимо надавати підтримку українським школярам, аби кожна дитина мала усе необхідне для освіти», - зазначила перша леді.

Вона розповіла історію кількох дітей з Луганщини. Приміром, Слава з Сєвєродонецька захоплюється інформатикою та вже в 6-му класі створює комп'ютерну анімацію. 13-річний Єгор захоплюється історією України, а Георгія з Рубіжного найбільше цікавить предмет «Природа». Матвій, теж з Рубіжного, навчається у 8-му класі і вміє програмувати.

«...Ці діти були вимушені покинути свої домівки на Луганщині та адаптуватись до нових реалій навчання. Освітній процес для них можливий виключно онлайн. Аби сотні дитячих захоплень мали можливість розвиватися в умовах дистанційного навчання, ми передаємо школярам ноутбуки», - зазначила Зеленська.

Читайте також: На порталі «Знаїмо» з'явилось меню для школярів на дистанційному навчанні - Зеленська

Фундація Олени Зеленської – благодійна організація, місія якої – відновити людський капітал України. Організація зосереджує зусилля на трьох основних напрямках: медицина, освіта й гуманітарна допомога. Фундація, зокрема працює над відновленням і матеріально-технічним забезпеченням медичних та освітніх закладів, повністю або частково зруйнованих під час війни; надає гуманітарну допомогу дитячим будинкам сімейного типу, внутрішньо переміщеним особам та людям з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-