Українські кіберфутболісти змагаються за місце у топ-3 відбору  FIFAe Nations Cup

Українські кіберфутболісти змагаються за місце у топ-3 відбору FIFAe Nations Cup

Укрінформ
Pбірна України з електронного футболу у дисципліні FIFA провела перші матчі другого ігрового тижня кваліфікації чемпіонату світу - FIFAe Nations Cup 2023. 

Це історична мить для «синьо-жовтих», які до цього дня ніколи не виступали у вищому дивізіоні престижних кіберфутбольних змагань, передає Укрінформ.

Українська команда змагається в раунді плей-ін, матчі якого відбуваються у форматі 2vs2 на платформі PS5 і тривають із грудня 2022-го до березня 2023 років.

Олександр CIG Grishay Гришай та Андрій CIG ST92 Шакалов, які представляють збірну України на цих змаганнях, розпочали ігровий день із нічиєї з командою Ізраїлю - 1:1.

За першим заліковим балом, здобутим українцями в топовому дивізіоні, послідували дві прикрі поразки. Україна та Бельгія влаштували справжню гольову перестрілку, проте долю матчу вирішив пенальті, реалізований суперниками (2:3). А французи просто були сильнішими за українців, яким, утім, виявилося до снаги забити свій м’яч (1:2).

Оптимізму українським кіберфутболістам додала сенсаційна перемога в заключному поєдинку ігрового дня. Наші хлопці у гостьовій зустрічі обіграли не кого-небудь, а віцечемпіонів світу з FIFA, збірну Польщі - 2:1!

Таким чином, перший день другого ігрового тижня українська команда з чотирма очками завершила на четвертій позиції.

Читайте також: У четвер українські кіберфутболісти зіграють у відборі FIFAe Nations Cup

Враховуючи щільність розташування учасників та лише одне очко відставання від Франції, яка йде третьою, можна не сумніватися, що українська команда спробує зробити все можливе, щоби залишитися в дивізіоні 1. Для цього їй потрібно завершити ігровий тиждень у топ-3 колективів групи.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-