Американська корпорація IBM переклала свої найпопулярніші курси українською

Американська корпорація IBM переклала свої найпопулярніші курси українською

Укрінформ
Американська корпорація IBM, один із найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, переклала українською мовою чотири найпопулярніші курси. Вони доступні на безоплатній платформі SkillsBuild.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Мінцифри в Телеграмі.

«Компанія IBM, один із найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, яка посідає шосте місце в списку найбільших компаній світу, пропонує чотири курси українською мовою на безоплатній платформі SkillsBuild. Вони будуть доступні після створення облікового запису», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі українською доступні чотири курси. Курс професійних навичок, який містить п'ять модулів загальною тривалістю вісім годин. Він навчить критично мислити, співпрацювати з майбутніми колегами, розв'язувати проблеми та ставати гнучкими. Рівень студента: початківець.

Читайте також: Мінцифри запускає в «Дії» бета-тест судових рішень

Курс основ кібербезпеки дозволить дізнатися про основи власної кібербезпеки та стати на крок ближче до впевненої цифрової грамотності. Навчання поділене на чотири модулі тривалістю шість годин. Рівень студента: початківець.

Курс сучасних технологій ознайомить із поняттями, термінологією та програмами, що дозволять далі планувати свій професійний шлях у цьому напрямку. Він містить шість модулів тривалістю сім годин. Рівень студента: початківець.

Курс із підготовки до першого робочого місця. Курс допоможе навчитися створювати резюме «мрії», будувати особистий бренд у соцмережах, а також надасть практичні вправи та поради щодо пошуку роботи. Курс містить чотири модулі тривалістю сім годин. Рівень студента: початківець.

Читайте також: Мінцифри запускає безоплатний курс із криптограмотності для українців

Як повідомлялось, Міністерство цифрової трансформації запускає безоплатний курс із криптограмотності для українців. Він стартує в лютому на порталі Дія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-