ZOOM надасть ліцензії для українських закладів освіти - МОН

ZOOM надасть ліцензії для українських закладів освіти - МОН

Укрінформ
Zoom Video Communications надасть закладам освіти України ліцензії уніфікованої комунікаційної платформи Zoom Education та застосунків Large Meetings.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки, передає Укрінформ.

"Zoom надасть достатню кількість ліцензій, щоб кожна школа та заклади вищої освіти в Україні могли здійснювати освітні програми онлайн. Станом на сьогодні майже 800 закладів освіти мають ліцензований доступ використання інструментів Zoom, що дозволило вчасно розпочати 2022-2023 навчальний рік для мільйонів здобувачів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Zoom надає безоплатний доступ до своїх сервісів українським університетам та профтехам

Зазначається, що це питання було погоджено під час зустрічі першого заступника очільника МОН Андрія Вітренка та керівника відділу глобальної публічної політики та зв’язків з урядом компанії "Zoom" Джош Каллмер під час Саміту ООН із трансформації освіти в Нью-Йорку.

Вітренко поінформував, що згідно з аналізом, проведеним МОН за підтримки освітнього кластера, Світового банку ЮНІСЕФ і організацією "Save the Children", більшість закладів освіти працює або повністю онлайн, або в змішаному режимі.

"Наша відповідальність полягає в тому, щоб учні та вчителі мали необхідні інструменти для безперервності процесу навчання та щоб ніхто не залишався осторонь", - наголосив він.

Читайте також: Київстар пропонує абонентам додаткові можливості до початку навчального року

Водночас Каллмер зауважив, що компанія гарантує забезпечення продовження освіти для українських школярів в умовах воєнного стану.

"Ми прагнемо використовувати найкраще від Zoom, аби допомогти забезпечити доступ до високоякісної дистанційної освіти. Пишаємося тим, що підтримуємо МОН, щоб забезпечити продовження навчання та співпрацю українських студентів і освітян, які вимушено покинули свої домівки та заклади освіти через повномасштабне вторгнення рф в Україну", - підкреслив він.

Читайте також: До Всеукраїнської школи онлайн додадуть тисячу уроків з 18 дисциплін

Повідомлялося, що Всеукраїнська школа онлайн поповниться тисячею нових матеріалів з 18 дисциплін для учнів 5-11 класів задля забезпечення безперервного навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-