Платформою «Бережи себе» скористалися більш як мільйон українців

Платформою «Бережи себе» скористалися більш як мільйон українців

Укрінформ
Користувачами платформи "Бережи себе", що забезпечує доступ до доказової інформації про здоров’я під час війни, стали вже понад мільйон українців.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство охорони здоров'я повідомляє у Фейсбуці.

"Платформа “Бережи себе”, яку реалізує громадська організація INSCIENCE, працює усього два місяці - і за цей час проєкт встиг охопити понад 1 000 000 українців. Вітаємо наших друзів і партнерів", - ідеться в повідомленні.

За даними МОЗ, у Телеграм-каналі платформи щодня о 9-й ранку оприлюднюється корисна інформація про здоров’я від перевірених та надійних експертів й експерток. На день виходить лише один пост, уся інформація подана в максимально зручному форматі: коротка інфографіка з найважливішими тезами на обрану тему та лінк на сайт, де є детальніший матеріал.

Будь-яку представлену на платформі інфографіку можна зберегти на телефон, щоб мати постійний доступ до порад навіть за відсутності інтернету.

Читайте також: МОЗ запустило портал вакансій медпрацівників

Як повідомляв Укрінформ, платформа "Бережи себе" створена для надання доказової інформації – від хронічних та інфекційних захворювань до ментального здоров’я. Завдяки їй можна ознайомитися з матеріалами щодо надзвичайних ситуацій під час війни, харчових отруєнь та захворювань шлунково-кишкового тракту, важливих щеплень, жіночого здоров’я тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-