Український бренд створює патріотичні футболки про мир, які підкорили гостей Каннського кінофестивалю

Український бренд створює патріотичні футболки про мир, які підкорили гостей Каннського кінофестивалю

Фото, відео
Укрінформ
Розписані вручну ексклюзивні футболки із голубами миру від українського бренду «Караванська-Уманська» підкорили зіркових гостей Каннського кінофестивалю та володарів цьогорічного «Оскара для блогерів» (WIBA 2022).

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила пресслужба бренду.

«Ми створили футболки про мир, якого усі так хочемо, в який усі так віримо. Цей арт – творче бачення подій в Україні. Візуальна мова є дуже сильною. Ми говоримо зображеннями про те, чого прагнемо найбільше - свободи волі і самовизначення», - розповіла дизайнерка Ксенія Уманська. Український бренд створює патріотичні футболки про мир, які підкорили гостей Каннського фестивалю / Фото надані пресслужбою

Патріотичні футболки викликали справжній ажіотаж серед блогерів та інфлюенсерів із багатомільйонними аудиторіями. Українські дизайнерки вручну розписали білі футболки голубами і закликами до миру. Проєкт підтримали зірка серіалу «Мелроуз Плейс» Келлі Разерфорд, фенш-блогер Фредді Лі, прима Віденської опери Зоряна Кушплер, «Фуд-блогер року» Євген Клопотенко, блогерки Санта Дімопулос, Євгенія Гордієнко, Марта Сієрра та інші. А володар Гран-прі WIBA 2022, зірковий тіктокер Хабі Ламе залишив на українській футболці автограф – її планують продати на благодійному аукціоні.

«Живемо у складні часи, коли нас намагаються насильно позбавити національної ідентичності, але ми не маємо права зламатися і допустити занепаду всього українського. Ми маємо розквітати і розвиватись, виходити на міжнародні подіуми і вражати. Тому ми відновили роботу нашого бренду і робимо те, що вміємо найкраще - творимо одяг, який буде носитися, тримати наш тил. І створювати світовий тренд Made in Ukraine», - зазначає дизейнерка Оксана Караванська.

На червоних доріжках Каннського кінофестивалю і на церемонії World Influencers and Bloggers Awards у її синьо-жовтих сукнях дефілювали засновниця «Оскара для блогерів» Марія Гражина Чаплін і президент World Influencers and Bloggers Association Ґрета Сапкайте. А метелик у кольорах українського прапора від Караванської, який одягнув на подію зірка соцмереж – харківський Кіт Степан, який переміг у Каннах в номінації Animal Influencer, – не залишив байдужим жодного користувача Інстаграму.

Читайте також: Через платформу United24 за три тижні зібрали понад $43,6 мільйона на підтримку України

Невдовзі актуальні футболки від бренду «Караванська-Уманська» зможе придбати кожен охочий – на сторінках бренду в Інстаграм. Кожна придбана футболка підтримає ЗСУ та українського виробника.

Як повідомляв Укрінформ, 75-й Каннський міжнародний кінофестиваль триває з 17 до 28 травня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-