Єрмак подякував братам Маскам за швидкісний інтернет Starlink

Єрмак подякував братам Маскам за швидкісний інтернет Starlink

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч у форматі відеоконференції з американським підприємцем, членом ради директорів компаній Tesla та SpaceX Кімбалом Маском. Та подякував Кімбалу Маску і його брату, генеральному директору компанії SpaceX Ілону Маску, за підтримку нашої держави у важкі часи війни.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ, передає Укрінформ.

У зустрічі також взяв участь віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Ми дуже цінуємо цю реальну підтримку України під час цієї жахливої війни з Росією. Ми вдячні за швидкісний інтернет завдяки (терміналам – ред.) Starlink, які ми отримали від вас. Дуже вдячні! Всі люди знають, яку велику роль ви відіграли в цій допомозі», – сказав керівник Офісу Президента.

Кімбал Маск наголосив, що для нього – велика честь допомагати нашій країні, адже сьогодні Україна бореться за демократію проти тиранії.

«Ми з вами. Дякую, що ви так відважно боретеся», – зазначив він.

Андрій Єрмак запросив Кімбала Маска відвідати Україну у зручний для нього час. Керівник Офісу Президента зауважив, що американського підприємця можуть зацікавити проєкти, які розробили талановиті українські фахівці з ІТ-галузі.

Кімбала Маска також поінформували про проєкт післявоєнної відбудови України, зокрема, про ініціативу Президента Володимира Зеленського щодо залучення країн-партнерів до відбудови населених пунктів, які постраждали внаслідок війни.

Читайте також: Маск передав Україні системи енергозбереження Tesla Powerwall

Віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров подякував Кімбалу Маску та компанії SpaceX за надання Україні терміналів для підключення супутникового інтернету Starlink.

«Я знаю, що ви нам дуже допомагаєте в цьому напрямку, підтримуєте нас і працюєте з компаніями, щоб вони були в Україні. Дякуємо вам за це. Для нас важливо, що ви та ваша родина підтримуєте Україну», – сказав Федоров.

Як повідомлялося, засновник компанії SpaceX Ілон Маск допоміг забезпечити Україну станціями Starlink та доступом до супутникового інтернету. Окрім цього він передав Україні станції Tesla Powerwall.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-