Cтартував перший українсько-сінгапурський ІТ бізнес-форум

Cтартував перший українсько-сінгапурський ІТ бізнес-форум

Укрінформ
Українсько-сінгапурський онлайн IT бізнес-форум, присвячений інноваційним підходам в обробці великих даних та розвитку хмарних технологій, розпочався 15 листопада у Сінгапурі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство України в Сінгапурі, яке є організатором заходу разом із Асоціацією IT Ukraine у взаємодії з Сінгапурською бізнес-федерацією.

«Програма заходу передбачає проведення презентації для ознайомлення сінгапурських учасників з основними тенденціями ІТ-індустрії в Україні, обговорення можливих напрямів для співпраці, панельну дискусію, а також проведення компаніями серії зустрічей у форматі “B2B” протягом тижня», - поінформували у диппредставництві.

З вітальними словами на відкритті форуму, в якому беруть участь представники українських та сінгапурських компаній та профільних асоціацій, виступили член комітету GlobalConnect Сінгапурської бізнес-федерації Прасун Мукерджі та посол України в Сінгапурі Катерина Зеленко.

Захід відбувся в рамках міжнародного проєкту IT Export Boost, який реалізовується спільними зусиллями Міністерства закордонних справ України та Асоціації IT Ukraine задля просування експорту IT послуг українських компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-