Google Flights отримав «екологічну» функцію

Google Flights отримав «екологічну» функцію

Укрінформ
У сервісі Google Flights (Google Авіаквитки) від американської компанії Google з’явилася нова функція, яка показує користувачам вплив польотів на довкілля.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє TechCrunch.

«Це оновлення у Google Flights є лише одним із багатьох способів, якими ми допомагаємо людям робити екологічний вибір у повсякденному житті», - заявив представник Google Річард Холден.

Відтепер користувачі у результатах пошуку перельотів побачать оцінку викидів вуглецю майже для всіх рейсів. Компанія зазначає, що нова функція допоможе користувачам враховувати фактор викидів вуглецю при бронюванні своїх подорожей.

Читайте також: Google назвала дату презентації смартфонів Pixel 6

Повідомляється, що Google Flights розраховує оцінку викидів вуглецю, порівнюючи дані Європейського агентства з охорони навколишнього середовища з інформацією про авіарейси, яку надають авіакомпанії, зокрема, тип літака та загальна кількість місць у літаку. Нові літаки, як правило, менш забруднюють повітря, ніж старі.

Також оцінка викидів вуглецю відрізнятиметься, якщо порівнювати місця в економкласі з місцем у бізнес-класі, оскільки ці місця, займають більше площі, тож на них має припадати більша частка вуглецевих викидів за рейс.

Читайте також: Google назвала найпопулярніші серед українців природні парки та заповідники

Рейси з меншими викидами вуглецю будуть позначені зеленим значком.

Як повідомляв Укрінформ, компанія Google заявила, що офіційно припинила підтримку своєї пошукової системи в браузері Internet Explorer 11.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-