У США новітня Tesla «зайнялася» з водієм всередині

У США новітня Tesla «зайнялася» з водієм всередині

Фото
Укрінформ
Нова версія Model S раптово загорілася, коли всередині перебувала людина.

Як передає Укрінформ, про це пише The Verge.

Інцидент стався у Хаверфорді (штат Пенсільванія). Tesla Model S Plaid загорілася через збій електроніки і водій на короткий час опинився у пастці всередині. Адвокат власника заявив, що автомобіль «зайнявся» сам.

«Ми представляємо клієнта, який купив нову Tesla Model S Plaid, вона була відвантажена у числі перших 250. У вівторок автомобіль самовільно зайнявся. Наш клієнт опинився у пастці і міг померти. Ми намагалися зв'язатися з Tesla, але поки що нас ігнорують », - цитує адвоката потерпілого Naked Science.

Висновки про причини робити рано, триває слідство.

Швидше за все, глава Tesla Ілон Маск не вважає подібні випадки, які мали місце і раніше, чимось незвичайним. «Більше мільйона двигунів внутрішнього згоряння (це просто в назві!) в автомобілях загоряється щорічно, тисячі смертей, але одна пожежа в автомобілі Tesla без травм отримує найгучніші заголовки. Чому подвійні стандарти? Ось це справжнє питання», - написав він у своєму Twitter 2019 року.

Читайте також: Tesla відкликає майже 300 тисяч автомобілів у Китаї

Цей випадок привернув увагу ще тому, що він стався з новітньою Tesla Model S Plaid, яку позиціонують як найшвидший електромобіль в лінійці.

Читайте також: Tesla відкликає у США майже 6000 електрокарів

Презентацію новинки провели цьогоріч. Авто може розігнатися до 100 кілометрів на годину трохи більше ніж за дві секунди. Максимальна швидкість становить 320 кілометрів на годину. Однієї підзарядки досить, щоб проїхати близько 630 кілометрів, підзарядити машину можна за 15 хвилин.

Model S Plaid отримала оновлений внутрішній інтер'єр. Салон забезпечили двома сенсорними екранами, за допомогою яких можна керувати системами електромобіля. За новинку просять 130 тисяч доларів.

Фото: ©meiselasb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-