Презентували смартфон із найбільшою мобільною камерою

Презентували смартфон із найбільшою мобільною камерою

Фото, відео
Укрінформ
Німецька компанія - виробник оптики Leica презентувала свій перший смартфон, який має найбільшу у світі мобільну камеру.

Як передає Укрінформ, огляд цього нового смартфона презентовано на Ютуб-каналі TheFonoGuy.

Перший самостійний смартфон Leica - модель Leitz Phone 1. Варто відразу зазначити, що сам гаджет виробляє все-таки не Leica, а японська компанія SoftBank, яка займається усім - від маркетингу до розробки процесорів.

Слід зазначити, що німецька фірма - далеко не новачок на ринку смартфонів, проте до недавнього часу назва марки з'являлася тільки в описі системи камер чергового гаджета.

Leitz Phone 1 примітний у першу чергу тим, що смартфон отримав найбільший у світі фотосенсор - дюймовий датчик дозвільною спроможністю 20 мегапікселів, наділений ширококутною оптикою з еквівалентною фокусною відстанню 19 мм і світлосилою f1.9.

І це єдиний сенсор основної камери. Його доповнює тільки ToF-датчик. Фронтальна камера має дозвільну спроможність 12 мегапікселів.

Читайте також: Xiaomi хоче заряджати смартфони через звук

Смартфон отримав 6,6-дюймовий OLED IGZO-екран дозвільною спроможністю 2730 × 1260 пікселів; процесор Qualcomm Snapdragon 888; 12 Гбайт оперативної та 256 Гбайт постійної пам'яті. Ціна гаджета - 1,7 тисячі доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-