Хакери злили у мережу дані більш як мільйона користувачів Clubhouse

Хакери злили у мережу дані більш як мільйона користувачів Clubhouse

Укрінформ
Хакери виклали в інтернет особисті дані 1,3 мільйона користувачів соцмережі Clubhouse.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Cybernews.

Серед викладених особистих даних користувачів зазначаються їх імена та прізвища, посилання на фотографії, а також інформація про акаунти користувачів в інших соціальних мережах (Instagram, Twitter). Крім цього, у мережу злили інформацію про реєстрацію, підписки та запрошення до Clubhouse.

Як зазначають експерти, зловмисники можуть використовувати ці дані для легшого доступу до банківських рахунків користувачів.

Витік інформації Clubhouse стався через кілька днів після того, як дані з понад мільярда профілів Facebook та LinkedIn були злиті у мережу.

Читайте також: Clubhouse хочуть запустити на Android та скасувати доступ за запрошеннями

Видання рекомендує всім користувачам Clubhouse, хто підозрює, що дані їх профілю могли бути викрадені, скористатися програмою перевірки витоку персональних даних, щоб перевірити свою електронну пошту, замінити пароль свого облікового запису та увімкнути дофакторну автентифікацію для всіх облікових записів в Інтернеті.

Як повідомляв Укрінформ, аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона завоювала популярність серед «еліти Кремнієвої долини» як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням.

Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати й спілкуватися там виключно голосовими повідомленнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-