Неповнолітні та насильство над тваринами: Pornhub видалив понад 653 тисячі відео

Неповнолітні та насильство над тваринами: Pornhub видалив понад 653 тисячі відео

Укрінформ
Сайт Pornhub опублікував перший звіт про прозорість, згідно з яким він видалив 653 465 відео, що зображують неповнолітніх, секс без згоди та насильство над тваринами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Engadget.

Модератори вебсайту пояснили, як визначаються матеріали з елементами сексуального насильства над дітьми (CSAM). Pornhub виявляє CSAM за допомогою звітів Національного центру зниклих та експлуатованих дітей. Минулого року центр подав понад 13 000 потенційних CSAM, 4171 з яких опублікували вперше звіти, а інші подавалися раніше.

Pornhub використовує кілька технологій модерації контенту перед публікацією. У 2020 році він відсканував усі раніше завантажені відео за допомогою CSAI Match YouTube — власної технології відеоплатформи для виявлення вмісту сексуального насильства над дітьми. Він також відсканував усі фотографії платформи за допомогою PhotoDNA від Microsoft.

Читайте також: Федорів, Чичваркін, експерти з Tesla та Pornhub — про те, як бізнесу боротися за виживання під час кризи

Pornhub і надалі використовуватиме обидві технології для сканування всіх відео, що публікуються на платформі. Окрім цього, вебсайт використовує Content Safety API від Google — програмне забезпечення від MediaWise для сканування всіх завантажень користувачів та виявлення вмісту, що порушує закон, і власну технологію розпізнавання зображень Safeguard, призначену для боротьби як з CSAM, так і з виявленням відео зі сценами сексу без згоди.

Читайте також: Російські хакери створюють шпигунські додатки під виглядом популярних програм - ЗМІ

Ще в лютому компанія оголосила, що використовує сторонні фірми для верифікації користувачів. Porhhub вирішив заборонити завантаження відео після матеріалу New York Times і незабаром після того, як Mastercard і Visa припинили проводити платежі для платформи. У статті йшлося про те, що завдяки недотриманню політики використання PorbHub монетизує відео зґвалтування та експлуатації дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-