У Мінцифри назвали дату презентації Дія City

У Мінцифри назвали дату презентації Дія City

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації презентує концепцію спеціального податкового режиму для ІТ-галузі Дія City 5 квітня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив віцепрем'єр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"5 квітня Мінцифра презентує найкращу податкову систему у світі - Дія City", - написав віцепрем’єр.

Він додав, що під час презентації разом зі своїм заступником з питань розвитку IT Олександром Борняковим розповість про концепцію віртуальної бізнес-країни Дія City та її переваги.

Федоров нагадав, що стартапери, діджитал-маркетологи, спеціалісти з edtech, кіберспорту та всі спеціалісти з ІТ і креативної індустрії, які працюватимуть у компаніях-резидентах Дія City, зможуть сплачувати в 5 разів менше податків та бути захищеними від "маски-шоу".

Читайте також: Дія City забезпечить зростання ІТ-сектору на 40-50% щороку – Федоров

Як повідомляв Укрінформ, Мінцифри на початку червня 2020 року анонсувало старт проєкту Дія City - першої у світі віртуальної бізнес-країни. Мета проєкту - створити сприятливі умови для розвитку інноваційного і технологічного бізнесу.

У рамках спецрежиму діятимуть: ПДФО - 5% замість 18%; військовий збір - 1,5%; ЄСВ - 22% від МЗП; податок на виведений капітал - 9% замість податку на прибуток (18%). Проєкт також передбачає особливі правові умови, які запроваджують додаткові механізми захисту власності та прав резидентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-