Google почав переносити музичну бібліотеку до YouTube Music

Google почав переносити музичну бібліотеку до YouTube Music

Відео
Укрінформ
Компанія Google створила функцію "переносу" між своїми музичними сервісами.

Про це Google повідомляє у блозі.

"Ми раді офіційно почати запрошувати користувачів Google Play Музика без особливих зусиль переносити свої музичні бібліотеки, особисті смакові уподобання та плейлисти в YouTube Music – новий зручний сервіс для прослуховування та пошуку музики. Наразі користувачі й надалі матимуть доступ до обох сервісів. Ми хочемо бути впевненими, що кожен матиме час перенести свій музичний контент і звикнути до YouTube Music", - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що усі користувачі Google Play Музики незабаром отримають електронний лист із детальними інструкціями про те, як розпочати перенесення повної історії та контенту Google Play Музики, а також подкастів у свої нові "домівки".

Як повідомлялося, Google Play Music - це музичний та пoдкастовий стримінговий сервіс та хмарне сховище музичних файлів, якими керує компанія Google. Про відкриття сервісу було оголошено 10 травня 2011 року.

Читайте також: Facebook виплатить $52 мільйони компенсації постраждалим від шок-контенту модераторам

YouTube Music - мобільний застосунок, розроблений відеохостингом YouTube; він забезпечує спеціальний інтерфейс для сервісу, орієнтованого на потокове передавання музики, що дозволяє користувачам переглядати музичні відео на YouTube на основі жанрів. Сервіс також пропонує рівень преміум-класу, який дозволяє відтворювати без реклами та надає фонове відтворення й завантаження музики для програвання в офлайновому режимі. Ці підписки також пропонуються абонентам Google Play Music та YouTube Premium.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-