Електровелосипед, дрон і зубна щітка: Україна обрала 15 стартапів для Кремнієвої долини

Електровелосипед, дрон і зубна щітка: Україна обрала 15 стартапів для Кремнієвої долини

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України спільно із Startup Grind Kyiv за підтримки програми USAID ("Конкурентоспроможна економіка України") обрали 15 переможців конкурсу Open Call Pitch Event для участі у глобальній конференції у США.

Про це сказав заступник міністра цифрової трансформації Олександр Борняков на брифінгу 19 грудня в Києві, повідомляється в пресрелізі, який має в своєму розпорядженні Укрінформ.

“Обрали тих, хто довів, що робить проєкти на глобальний світ, які мають чітку ціль, на що підуть інвестиції, і можуть коротко і чітко представити свою бізнес-модель. Для Мінцифри розвиток України як потужного світового it-центру є пріоритетом номер один”, - сказав він.

Читайте також: 15 стартапів поїдуть у Кремнієву долину

У відомстві повідомили, що переможці представлять Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині у США.

Серед стартапів є різні проєкти: електровелосипед, дрон, який допомагає збільшити врожайність і зменшити обсяги використання добрив в агросекторі, екологічна зубна щітка та інші.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство цифрової трансформації України планує створити Фонд фондів для фінансування вітчизняних стартапів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-