Instagram почне тестувати в США

Instagram почне тестувати в США "приховані" лайки

Укрінформ
Соціальна мережа Instagram наступного тижня почне тестувати в США функцію, яка приховує кількість лайків під постами для інших користувачів.

Про це оголосив глава соцмережі Адам Моссерв, повідомляє Wired.

"Через місяці після того, як компанія протестувала приховані «лайки» в Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Японії, Ірландії, Італії та Бразилії, генеральний директор Адам Моссері оголосив на WIRED25, що деякі користувачі Instagram в США можуть очікувати, що їхні показники зникнуть з публічного перегляду. Компанія почне тестування на наступному тижні, спочатку розгорнувши зміну для обмеженої кількості акаунтів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Instagram - не єдина компанія, яка намагається видалити загальнодоступні показники взаємодії зі своєї платформи. Facebook (якій належить Instagram), YouTube і Twitter експериментували з видаленням метрик залученості зі своїх платформ. Як раніше повідомляв WIRED, дослідники соціальних мереж стверджують, що, коли користувачі пристосовують свій контент до того, що привертає найбільшу увагу (або обурення), результатом є радикальне середовище, яке робить здорові, щасливі розмови практично неможливими.

Читайте також: Instagram Дженніфер Еністон побив світовий рекорд

Приховування лайків - один з кроків в прагненні Instagram стати найбезпечнішим місцем в Інтернеті, поряд з алгоритмами і фільтрами для видалення образливих коментарів і фото. Але цей крок не обійшовся без скарг з боку користувачів.

Ще занадто рано оцінювати, чи покращує деметризація у соціальних мережах психічне здоров'я користувача або якість онлайн-дискурсу. Якщо це спрацює, це може стати важливим кроком до повернення користувачів на платформи, які вони використовують рідше або відмовляються від них.

Фото: ISTOCKPHOTO / GRINVALDS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-