Nissan показав футуристичне авто для мегаполісів

Nissan показав футуристичне авто для мегаполісів

Фото
Укрінформ
Японський автовиробник Nissan показав концепт автомобіля футуристичної моделі Imk.

Про це повідомляє портал Motor1.

"Компанія (Nissan - ред.) розсекретила концепт Imk - злегка футуристичний транспорт для мегаполісів недалекого майбутнього", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє портал, гібрид хетчбека і мінівена в традиційному для японських автомобілів вийшов невеликим - 3 434 мм в довжину, 1 512 мм в ширину і 1 644 мм у висоту.

Зазначається, що деякі ідеї, реалізовані в салоні автомобіля, цілком можуть дуже скоро з'явитися на серійних машинах. Наприклад, обробка для оформлення інтер'єру салону може складатися з альтернативних шкірі синтетичних матеріалів, таких як тканина і дерево (навіть на передній панелі і дверних картах).

Автомобіль може спілкується з водієм за допомогою проєкційних дисплеїв. Водночас звичні монітори в салоні Imk відповідають тільки за картинку з бічних камер заднього виду.

А водій віддає машині команди шляхом натискання сенсорних кнопок: фізичними в концепті залишилися тільки клавіша запуску двигуна і селектор режимів руху.

Модель Imk також забезпечена автопілотом.

Зазначається, що Nissan не розкрив ніяких технічних характеристик концепту, уточнивши лише, що він оснащений єдиним електромотором і побудований на якійсь новій платформі.

Читайте також: Nissan відкликає більше мільйона автомобілів через проблеми з камерами заднього виду

Можливо, більше деталей буде оприлюднено в ході Токійського автосалону, де дебютує Imk.

Фото: ru.motor1.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-