Єврокомісія роздає гранти на безкоштовний Wi-Fi

Єврокомісія роздає гранти на безкоштовний Wi-Fi

Укрінформ
Єврокомісія оголосила черговий конкурс на встановлення безоплатних мереж Wi-Fi у найбільш популярних місцях європейських муніципалітетів – у меріях, публічних бібліотеках, музеях, у парках або на міських площах.

Повідомлення про це оприлюднено на сайті Європейської Комісії.

«Заклик до подання заявок буде відкритим для муніципалітетів або для груп муніципалітетів від 13.00 19 вересня до 17.00 20 вересня. Муніципалітети зможуть отримати 1780 ваучерів за програмою WiFi4EU, кожен вартістю у 15 тис. євро», - йдеться в оголошені.

Для участі муніципалітетам необхідно зареєструватися на спеціальному порталі, щоб 19 вересня від початку акції отримати можливість подати заявку «одним дотиком». Комісія обиратиме переможців серед заявок, які швидше надіслані, а також з огляду на дотримання географічного балансу.

Це вже третє подібне оголошення Єврокомісії. Протягом двох попередніх у минулому році на відповідному порталі зареєструвалися більше 23 тисяч муніципалітетів, з яких 6200 вже отримали бажані ваучери на установку Wi-Fi загального користування.

Читайте також: Київстар відкриває першу онлайн-школу мобільної грамотності

Акція проводиться у всіх 28 країнах ЄС, а також у Норвегії та в Ісландії. До завершення 2020 року Єврокомісія планує провести ще 3 або 4 подібних конкурсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-