Американська компанія розробила “розумний стіл”

Американська компанія розробила “розумний стіл”

Відео
Укрінформ
Американська компанія зі штату Вісконсин Beyond the Office Door (BTOD) розробила стіл VertDesk v3, висоту якого можна змінювати голосовими вказівками.

Про це заявив президент компанії Грег Найтон, повідомляє портал New Atlas.

“Ми знали, що наші клієнти хотіли сфокусуватися на своїй роботі замість того, щоб натискати на кнопки вниз/вгору. Прості голосові вказівки створюють унікальний досвід користування “без рук” в разі зміни висоти столу”, - сказав він.

Як зазначається, у стіл VertDesk v3 встановлені моторчики, завдяки яким висота столу буде змінюватися після голосової вказівки користувача.

Як повідомляє портал, люди також можуть завантажити на iPhone додаток VertDesk, в якому можна буде наперед записати 4 голосові вказівки. Також у додатку буде можливість створити нагадування, коли треба сидіти за самим столом, а коли працювати стоячи поруч із ним.

Зазначається, що завдяки невеликим двигунам стіл може підняти вагу до 124 кг з висоти у 68,5 см до 121 см на швидкості в 3,9 см за секунду.

Читайте також: Google представила нову функцію на основі штучного інтелекту

Також у “розумному столі” встановлені спеціальні сенсори, які зможуть розпізнати момент, коли стіл наближається до людського тіла, і таким чином запобігти травм.

Стартова ціна офісного дива становить $551,59, а перші замовлення будуть відправлені у вже вересні.

Фото: www.btod.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-