Київстар допоміг закупити медобладнання Одеській обласній дитячій лікарні

Київстар допоміг закупити медобладнання Одеській обласній дитячій лікарні

Укрінформ
Національний телеком-оператор “Київстар” разом з міжнародним благодійним фондом «Українська біржа благодійності» допомогли Одеській обласній дитячій лікарні закупити медичне обладнання для клініко-діагностичної лабораторії.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Київстару.

“В рамках ініціативи «Дитяча надія» Київстар разом з міжнародним благодійним фондом «Українська біржа благодійності» (МБФ УББ) допомогли Одеській обласній дитячій лікарні закупити медичне обладнання у клініко-діагностичну лабораторію”, - йдеться у повідомленні.

На кошти, які абоненти Київстар перераховували за допомогою SMS-повідомлень, були закуплені напівавтоматичний біохімічний аналізатор та термостат. Нове обладнання допоможе дітям, хворим на рак, отримати більш точні біохімічні обстеження та пройти необхідне лікування.

Директор з корпоративних комунікацій Київстару Ганна Захараш висловила вдячність абонентам оператора за їхні внески. “Завдяки вашій участі Одеська лікарня отримала напівавтоматичний біохімічний аналізатор та термостат. Я впевнена, що завдяки «Дитячій надії» допомогу отримають українські медичні заклади з найбільш значними потребами в обладнані та матеріалах», – сказала вона.

У свою чергу директор Української біржі благодійності Ірина Гуцал зазначила, що цей проект, який реалізується спільно з компанією “Київстар”, дозволяє абонентам мобільного оператора по всій країні легко та швидко зробити добру справу, не випускаючи телефон з рук. “Мета нашого національного проекту «Дитяча надія» - забезпечити життєво необхідним обладнанням лікарні, які лікують дітей з онкозахворюваннями, адже разом ми можемо допомогти їм та стати для них дитячою надією», - наголосила вона.

Читайте також: Київстар на 40% збільшив інвестиції у нові технології

Як повідомлялося, кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою, від 1 грн до 3000 грн, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва здійснюється автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн.

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв Київстар перераховує МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української біржі благодійності.

У прес-службі Киїстару зауважили, що благодійні організації, з якими співпрацює оператор, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи «VEON» щодо етичності ведення бізнесу.

Як повідомляв Укрінформ, на початку травня Київстар разом із МБФ УББ допомогли Національному інституту раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики.

 Фото: прес-служба Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-