Facebook видалив понад три мільярди

Facebook видалив понад три мільярди "фейкових" акаунтів за півроку

Укрінформ
Компанія Facebook повідомила, що з жовтня 2018 року по березень 2019 року видалила три мільярди фейкових акаунтів. Це у два рази більше, ніж за попередній аналогічний період.

Про це повідомляє DW.

Як розповіли в компанії, фейкові акаунти, які поширюють спам або інформацію, що не відповідає правилам соцмережі, складають приблизно 5% від усіх користувачів, які заходять в соцмережу за місяць. Більшість з них видаляється протягом декількох хвилин після створення.

Повідомляється, що упродовж останнього кварталу 2018 року співробітники Facebook деактивували 1,2 мільярда акаунтів, а за перші три місяці 2019 року - 2,19 мільярда.

"Ми помітили значне збільшення випадків створення фейкових акаунтів на Facebook в останні шість місяців ", - наголошується в повідомленні Facebook. При цьому більшість таких акаунтів вдалося виявити одразу ж після реєстрації - ще до того, як вони стали видимими для інших користувачів.
Соцмережа має близько 2,4 мільярда активних користувачів щомісяця і оцінює, що п'ять відсотків їхніх профілів є фейковими, повідомляє агентство dpa.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-