Samsung представив новітні фотосенсори для смартфонів

Samsung представив новітні фотосенсори для смартфонів

Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung Electronics представила дві нові моделі фотосенсорів з розміром пікселя в 0,8 мікрометра.
Про це йдеться у прес-релізі компанії.

“Samsung Electronics, світовий лідер в області передових технологій, представив дві нові моделі фотосенсорів з розміром пікселя в 0,8 мікрометра - 64-мегапіксельний Samsung ISOCELL Bright GW1 та 48-мегапіксельний ISOCELL Bright GM2”, - йдеться у прес-релізі.

За словами виконавчого віце-президента компанії Йонгін Парка, збільшення пікселів і передових технологій пікселів в Samsung ISOCELL Bright GW1 та GM2 забезпечать новий рівень фотозйомки на найсучасніших мобільних пристроях, якими люди користуються у повсякденному житті.

Читайте також: Samsung відклав старт продажів гнучкого смартфону

Зазначається, що 64-мегапіксельний сенсор ISOCELL Bright GW1 є сенсором із зображенням із найвищою роздільною здатністю в лінійці сенсорів зображення Samsung із розміром у 0,8 мікрометра. Завдяки технології злиття пікселів Tetracell сенсор GW1 може також створювати яскраві 16-мегапіксельні зображення в умовах слабкого освітлення й високодеталізовані 64-мегапіксельні знімки в більш яскравих умовах.

У той час як 48-мегапіксельний сенсор зображення ISOCELL Bright GM2 також використовує технологію Tetracell в умовах слабкого рівня освітленості, забезпечуючи високу деталізацію зображень з природними й яскравими кольорами.

Сенсори GM2 та GW1 використовують технологію для посилення подвійного перетворення DCG для підвищення продуктивності та технологію фазового автофокусу Super PD для швидкого автофокусування.

У компанії очікуються, що обидва сенсори розпочнуть масово вироблятися вже в другій половині 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-