Майже 2 тисячі українців уже подали заявки на зміну оператора без втрати номеру

Майже 2 тисячі українців уже подали заявки на зміну оператора без втрати номеру

Укрінформ
За перший тиждень дії послуги з перенесення номерів між мобільними операторами зі збереженням номеру (MNP) в Україні зареєстровано вже 1850 заявок від абонентів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР).

"Станом на 6 травня в Централізованій базі даних УДЦР вже зареєстровано 1850 заявок на перенесення номерів", - зазначили в УДЦР.

Також, в Держцентрі радіочастот повідомили, що вперше в Україні абонент мобільного зв’язку переніс свій мобільний номер від одного оператора до іншого, скориставшись послугою MNP, 3 травня.

"Портацію абонента мобільні оператори здійснили успішно", - прокоментували в УДЦР.

Як відомо, з 1 травня 2019 року в Україні стартувала нова телекомунікаційна послуга з можливістю зміни мобільного оператора зі збереженням номеру.

Читайте також: Нацкомісія врегулювала механізм розрахунків між мобільними операторами

Державне підприємство «Український державний центр радіочастот» визначено організацію, яка здійснює централізоване технічне адміністрування персональних номерів та перенесених абонентських номерів (Адміністратор ЦБД).

Детальна інформація для споживачів з питань порядку та умов отримання послуги розміщена на веб-сайті НКРЗІ у розділі «Споживачам послуг» → підрозділі «Послуга з перенесення абонентського номера (ППН)».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-