Латвійський IT-інтегратор Lattelecom офіційно змінив назву

Латвійський IT-інтегратор Lattelecom офіційно змінив назву

Укрінформ
Латвійський IT-інтегратор Lattelecom офіційно змінив назву на SIA (ТОВ) Tet та презентував її на одному з найважливіших своїх експортних ринків – українському.

Про це Укрінформ повідомили у прес-службі компанії.

"Латвійський IT-інтегратор Lattelecom офіційно змінив назву на SIA (ТОВ) Tet, а з 8 до 17 квітня познайомив з новим брендом і стратегією один з найважливіших експортних ринків – Україну. В рамках Tet Security ROAD SHOW 2019 менеджери компанії відвідали три найбільших міста країни – Дніпро, Харків і Київ", - йдеться у повідомленні.

Згідно з новою бізнес-стратегією на найближчі три роки, SIA Tet проведе масштабну цифрову трансформацію і буде розвивати діяльність у трьох екосистемах: дім, робота і дані. Для реалізації цих цілей компанія планує збільшити обсяг інвестицій у цифрову трансформацію бізнесу до 12 млн євро. Також одне з найважливіших завдань SIA Tet – збільшення експорту, частка якого в обороті компанії уже зараз становить 10%.

"Основні експортні напрями компанії – це Україна, країни Балтії і Північної Європи, а також Німеччина", - зазначили в SIA Tet.

Читайте також: Apple планує випустити дві нові моделі AirPods - ЗМІ

В Україні компанія продовжить розвиток хмарного бізнесу і послуг центрів обробки даних (ЦОД), а також розширить пропозицію з IТ-безпеки і GDPR-консультацій (загальний регламент щодо захисту даних).

Як повідомлялось, згідно з даними International Data Corporation за 2017 рік, Lattelecom був четвертим найбільшим гравцем на українському ринку ЦОД і займав на ньому 10%, а у 2018 році, за даними самої компанії, вона займала вже 12% ринку.

Фото: SIA Тet broadbandtvnews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-