Apple представила нові моделі iPad

Apple представила нові моделі iPad

Фото
Укрінформ
Компанія Apple представила нові планшети Air iPad і iPad mini.

Про це повідомляє TechCrunch.

Презентація пройшла у штаб-квартирі компанії в Купертіно (штат Каліфорнія, США).

Обидві моделі підтримують стилус Apple Pencil першого покоління, а не з новим олівцем, який підтримує магнітну зарядку і сполучення.

Читайте також: До торгів в Україні допустили облігації уряду США та акції Apple

Як зазначається, останнє оновлення моделі iPad mini було 3,5 роки тому. Зменшений варіант планшету виглядає ідентично до попередньої моделі 2015 року, має 7,9-дюймовий екран, однак "начинка" гаджету має багато оновлень. Зокрема, міні-версія планшету буде оснащена системою A12 (в неї входить 64-бітний 6-ядерний ARM-мікропроцесор) та дисплеєм Retina з True Tone.

На відміну від iPad Pro, iPad mini і раніше був оснащений сенсором відбитків пальців Touch ID, портом Lightning і роз'ємом для навушників. Гаджет вже доступний до попереднього замовлення за ціною $399 за версію з 64 ГБ. Користувачі зможуть придбати гаджет у сріблястому, сірому і золотому кольорах. Продажі почнуться на цьому тижні.

Що стосується iPad Air, нова модель отримала 10,5-дюймовий дисплей. Новинка працюватиме із клавіатурою Smart Keyboard. Роз'єм для навушників залишився на звичному для iPad місці.

iPad Air виробник запропонує в двох варіантах - з пам'яттю об'ємом 64 Гб (за $499) та 256 Гб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-