У Facebook зʼявиться сервіс онлайн-знайомств

У Facebook зʼявиться сервіс онлайн-знайомств

Укрінформ
Соціальна мережа Facebook скоро додасть можливість користувачам обмінюватися інформацією про своє місцеперебування і домовлятися про побачення та зустрічі. 

Про це пише theБабель з посиланням на Axios.

«Ми не хочемо, щоб додаток містив онлайн-кредити або гейміфікацію або будь-які інші речі, які не відбулися б поза живим спілкуванням», — зазначив Натан Шарп, голова служби знайомств Facebook.

На відміну від деяких інших додатків, користувачі зможуть переглядати інші профілі, але їм не потрібно «бути однодумцями», перш ніж почати розмову, — бо це відбувається і в реальному житті, коли хтось має ризикнути і зробити перший крок.

Додаток вже доступний для деяких користувачів у Канаді, Колумбії й Таїланді, в найближчому майбутньому планується ще більше країн (Facebook поки не надає більш детальної інформації).

Читайте також: Tinder-скандал: відверта “чорнуха” взагалі-то злочин

Компанія відмовилася надавати конкретні дані про поточне використання, але каже, що належність до одних і тих же груп у Facebook або відвідування одних і тих же подій зазвичай робить користувачів більш зручними для пошуку потенційних збігів.

Попри мільйони потенційних користувачів, служба знайомств Facebook все ще стикається з проблемами. Основна — чи захочуть користувачі ділитися ще більшою кількістю персональних даних із соціальною мережею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-