Huawei понизив у посаді співробітників за новорічні привітання з iPhone

Huawei понизив у посаді співробітників за новорічні привітання з iPhone

Укрінформ
Китайський виробник мобільних телефонів Huawei покарав двох співробітників, які від імені компанії з iPhone надіслали новорічні привітання у Twitter.

Про це повідомляє Reuters.

"Huawei покарав двох співробітників, які з офіційного акаунта компанії у Twitter через iPhone надіслали новорічні привітання", - йдеться у повідомленні.

Їх понизили в посаді та зменшили їм зарплату на 720 доларів США.

Як повідомляє Reuters, у своєму повідомленні компанія побажала підписникам "Щасливого 2019 року". Однак з повідомлення було видно, що текст відправлений з iPhone.

Зазначається, що твіт невдовзі після публікації був видалений. Проте деякі користувачі вже встигли зробити скріншоти та поширили їх у соцмережах.

Читайте також: У Китаї затримали 13 канадців з моменту арешту директора Huawei

У Huawei пояснили, що інцидент стався, тому що в аутсорсінговій компанії, яка керує соцмережами китайського виробника мобільних телефонів, стаціонарний комп'ютер мав "проблеми з VPN". Тоді було прийнято рішення надіслати повідомлення у Twitter через iPhone, аби встигнути до опівночі.

Поінформовано, що соцмережі на кшталт Twitter заблоковані у Китаї, і тому користувачі повинні використовувати VPN для відправлення повідомлень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-