Квитки УЗ тепер можна зберігати в Apple Wallet та фіксувати у Google-календарі

Квитки УЗ тепер можна зберігати в Apple Wallet та фіксувати у Google-календарі

Укрінформ
Укрзалізниця розширює можливості онлайн-сервісу купівлі залізничних квитків booking.uz.gov.ua для мобільних пристроїв. Придбані залізничні квитки відтепер можна зберігати в додатку Apple Wallet та вносити інформацію про поїздку до Google-календаря.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Українська залізниця» з посиланням на Facebook.

«Дві корисні функції додали до нашого он-лайн-сервісу booking.uz.gov.ua: якщо Ви працюєте з гаджетами на базі системи іOS - відсьогодні можна зберігати квитки у додатку Apple Wallet та автоматично вносити інформацію про поїздку до Google-календаря», - розповів керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

Наразі через інтернет Укрзалізниця реалізує близько 50% квитків. Так, з початку року через всесвітню мережу продано понад 21 млн квитків, а з початку впровадження послуги - 78,5 млн квитків.

Читайте також: "Тризуб" від General Electric вирушає у тестовий рейс

Клієнти Укрзалізниці можуть онлайн купити квитки на сайті booking.uz.gov.ua або через додатки, що працюють на базі системи іOS або Android.

Онлайн-квитки можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення, окрім деяких додаткових. На додаткові поїзди та міжнародні поїзди, що курсують у сполученні з країнами СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити й оплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, і його необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток. Також квитки через інтернет можна оформити на 31 регіональний поїзд і на міжнародні поїзди № 705 та № 715 Київ - Перемишль, № 751/752 Здолбунів - Холм, № 735/736 Одеса - Перемишль і № 753/754 Ковель - Холм. При оформленні квитків через інтернет пасажир може самостійно обрати потрібний поїзд, тип вагона й місце. Також пасажир може обрати вагон із кондиціюванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-