Укренерго хоче побудувати мережу зарядних станцій для електрокарів

Укренерго хоче побудувати мережу зарядних станцій для електрокарів

Укрінформ
ДП "НЕК "Укренерго" на XVІ Міжнародному форумі "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє" представило проект з будівництва систем зберігання енергії з мережею зарядних станцій для електромобілів.

Про це інформує прес-служба Укренерго на сторінці компанії у Facebook.

"Компанія представила перспективні інвестпроекти з розширення можливостей мережі електропередачі, серед яких є проект з будівництва Energy storage system з мережею зарядних станцій для електромобілів вздовж центральних автодоріг та інші", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Електрокарами Tesla можна буде керувати зі смартфона - Маск

Ще один проект на виставці - інтерактивна карта приєднань для девелоперів альтернативної енергетики.

"Цей унікальний інструмент дає можливість інвесторам у відновлювальні джерела енергії швидко знайти інформацію про можливості магістральних та розподільчих мереж. А саме, про резерви потужності, кількість та характеристики наявних та майбутніх електропідстанцій в регіонах, ліній електропередачі, наявність вільних комірок в тому чи іншому регіоні тощо. Онлайн-сервіс Укренерго пропонує інвесторам скористатися калькулятором вартості приєднання до мереж, щоб обрахувати майбутні витрати на будівництво електростанції", - прокоментували в Укренерго.

Фото: НЕК "Укренерго"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-