“Інтелектуальний транспорт”: Омелян провів переговори з Baron Services

“Інтелектуальний транспорт”: Омелян провів переговори з Baron Services

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян обговорив перспективи співпраці для запровадження інтелектуальних транспортних систем в Україні з менеджером з глобального розвитку бізнесу компанії Baron Services Сергієм Брайляном.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Міністр інфраструктури Володимир Омелян обговорив з менеджером з глобального розвитку бізнесу компанії Baron Services Сергієм Брайляном перспективи співпраці у запровадженні інтелектуальних транспортних систем з акцентом на безпеку руху, моніторингу та управління рухом", - йдеться у повідомленні.

Очільник міністерства зазначив, що технології з аналізу і прогнозування погоди, які представляє Baron Services, можуть бути потенційно цікавими для аеропортів України.

Baron Services, заснована в 1989 році, є провідною компанією США з розробки, виробництва та впровадження комплексних приладів (метеорологічні радари) та цифрових рішень у галузі моніторингу погоди, прогнозування, попередження і розподілу даних (числові моделі прогнозування погоди, аналітичне програмне забезпечення і дисплеї, а також системи раннього попередження). Серед клієнтів і партнерів - Національна метеорологічна служба США, Федеральне управління цивільної авіації та Міністерство оборони США.

Читайте також: Наприкінці жовтня в Україні відкриваються 22 нові авіарейси – Омелян

Омелян зазначив, що Міністерство інфраструктури відповідно до Концепції розвитку цифрової економіки та суспільства України на період 2018-2020 років та Національної транспортної стратегії України на період до 2030 року розробляє проекти використання цифрових технологій, зокрема, проект "Інтернет речей" (Internet of Things) на транспорті з можливостю моніторингу та управління транспортними потоками, використання датчиків безпеки, моніторингу дорожніх умов, надання відповідних послуг для користувачів дорожнього руху та їх оптимізації. Разом з учасниками ринку у 2019 році планується пілотний проект із використання проекту "Інтернету речей" з використанням технологій 5G.

Зазначається, що зустріч відбулася в рамках роботи Першої офіційної торговельної місії США в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-