У Мінінформі дали “безпечні” поради користувачам Facebook

У Мінінформі дали “безпечні” поради користувачам Facebook

Укрінформ
Заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін надав рекомендації для користувачів Facebook у зв'язку з останніми подіями з безпекою соцмережі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook

"У меню "Налаштування" свого профілю, в частині "Безпека" скасуйте дозволи для усіх додатків, де ви були залогінені з допомогою профілю ФБ (потім до кожного з них потрібно буде залогінитись повторно, вже після проведення регламентних робіт на своєму профілі). Там само у "Налаштуваннях Безпеки" скасуйте та видаліть усі пристрої, на яких налаштована автоматична авторизація та вхід до вашого профілю на ФБ (смартфони, планшети, ноутбуки), - зазначив Золотухін.

За його словами, треба також здійснити зміну свого паролю, встановити двохфакторну аутентифікацію.

Читайте також: Для підриву довіри до депутата Денисенка була створена “армія” фейків у Facebook - МІП

"Збережіть резервні паролі для відновлення доступу, в разі втрати контролю над акаунтом, компрометації телефонного номера, або поштової скриньки. Завжди думайте, коли новий додаток пропонує вам відкрити свої дані профілю при авторизації через ФБ", - наголосив Золотухін.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю компанія Facebook повідомила про атаку хакерів, які скористалися вразливістю в коді соціальної мережі і отримали доступ до приблизно 50 млн акаунтів. Facebook виявила вразливість у четвер і звернулася до поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-