Apple представила осінні новинки

Apple представила осінні новинки

Відео
Укрінформ
У новому кампусі Apple Park в каліфорнійському місті Купертіно компанія представила свої гаджети.

Традиційно восени Apple представляє нові iPhone. Як і передбачалося, крім флагманських моделей смартфонів iPhone Xs і Xs Max, компанія анонсувала модель простіше – iPhone Xr. Апарат отримав той же новітній процесор A12 Bionic, фронтальну камеру TrueDepth з поліпшеним Face ID, функцію Tap To Wake (розблокування дотиком) та інші нові фішки, проте позбувся деяких апаратних особливостей своїх «побратимів».

Як повідомляє itc.ua, iPhone Xr виконаний в корпусі з скла і алюмінію, з якого виготовляють Apple Watch і попередні версії iPhone. На відміну від Xs і Xs Max, пристрій обладнано РК-дисплеєм розміром 6,1 дюйма, що отримав маркетингову назву Liquid Retina. Екран підтримує технологію True Tone. Його роздільна здатність становить 1792×828 пікселів, щільність – 326 ppi. 3D Touch відсутній, замість нього – нова сенсорна система розпізнавання довгого торкання Haptic touch як в трекпаді MacBook Pro.

Читайте також: Apple Music представив український музичний чарт

iPhone Xr оснащений 7-нм процесором A12 Bionic, який за словами Apple, пропонує поліпшену продуктивність і порівняно з A11 Bionic – в два рази швидше. Зокрема, цьому сприяє і співпроцесор Neural Engine для завдань машинного навчання. Внутрішньої пам'яті в смартфоні може бути 64, 128 або 256 ГБ.

Що ж стосується цін, то компанія озвучила наступні прайси:

  • iPhone Хг доступний з пам'яттю 64, 128 і 256 Гб. Ціна - від 749 доларів.
  • iPhone Хѕ - 64, 256 і 512 Гб. Ціна - від 999 доларів.
  • iPhone Хѕ Max - 64, 256 і 512 Гб. Ціна - від 1099 доларів.

Попередні замовлення почнуть приймати в найближчу п'ятницю, а фактичні продажі почнуться з 21 вересня. Фінальна версія iOS 12 вийде 17 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-